Az I. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder kupa óriás mérföldkő volt mind a cég mind a balatoni horgászat életében,hiszen a cég versenye volt az első nagyszabású nemzetközi verseny a Balatonon feeder kategóriában. Zamárdi Önkormányzatának hála, egyedülálló helyet biztosít a verseny számára, több, mint két kilométer hosszú, egybefüggő partszakaszával.

A horgászturizmus elkötelezett híveként a Hethland Fish 2016-ban is megragadta az alkalmat, hogy minél több érdeklődővel megismertesse a halas élet szépségeit,munkásságát Magyarország legnagyobb Fegyver-Horgász-Vadász kiállításán. Hálásak vagyunk a Maros-Mix Kft-nek, amiért helyet biztosítottak számunkra standjukon! A sikeres együttműködésnek köszönhetően a 2016-os FEHOVA rendezvényen megalakult a Hethland-Maros-Mix Tubertini versenyválogatott; Straub Dezső színművész úr, Erdei Zsolt élsportoló, Méhes László színművész úr és Kiss Zoltán részvételével.


A válogatott 2016-tól különféle formációkban vesz részt a hazai nagy horgászversenyeken szerte az országban úgy mint a II. Hethland Balatoni Feeder Kupán, Maconka Média Kupán, Zsennyén több ízben, a Magyar Horgászat Nagyköveteinek IV. Találkozóján és Horgászversenyén, a XII. EA Kupán, illetve a Maros Mix saját Kupáján, , illetve a VI. Horgászklub kupán is.

A II. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder kupán a 15’-ös évhez képest jóval nagyobb számban. Összesen három nemzetiség 58 versenyzője és családjaik izgulták végig az idei megmérettetést. Sztárvendégeink, Straub Dezső, Erdei Zsolt, valamint Virág József méltó ellenfélnek bizonyultak a sporthorgászokból és lelkes hobbihorgászokból álló kupán. A legfiatalabb induló Forró Bálint, Szlovákia egyik új reménysége, Vígh József kitartó tanítványa volt.

Gyümölcsöző kapcsolatainknak köszönhetően az üdülőben horgászjegy-, etetőanyag,-és horgászkellék – vásárlásra és bérlésre is van lehetőség szezonban, saját kis horgászbolt „kuckónkban”.