A Hethland Gastro igyekszik népszerűsíteni a hagyományos magyar ételeket, illetve a magyar halat, mint alapanyagot. A nemzetünk konyhájának egyik alapvető alapanyaga volt régen, hiszen halakban bővelkedő folyókkal, tavakkal rendelkezünk, mégis elfelejtettük ezt a természettől kapott kincset, amelynek elkészítési módjainak száma nem ismer határokat.

Mindenki nyugodtan böngészheti gasztronómiai weboldalunkat, hiszen mindig új és változatos receptekkel, információkkal, praktikákkal igyekszünk kedveskedni olvasóinknak, nem csak halétel kategóriában.

A Hethland Gastro felel a VSz Üdülő ellátásáért és gasztronómiai fejlődéséért. Célunk nem csak az üdülőben történőkifogástalan gasztronómiai élmény nyújtása, hanem terveink között szerepel hogy magas színvonalú, minőségi, ugyanakkor megfizethető catering szolgáltatásokkal álljunka megrendelők rendelkezésére a különféle céges, illetve magán események professzionális lebonyolításához is.

A 2016-os legnagyobb gasztronómiai sikere a cégnek, mellyel méltán büszkélkedhet, a júniusi Tepsiben a Balatongasztronómiai napja, melynek tematikája teljes mértékben a hal minden formájára épült. A halgasztronómiai különlegességek és főzőversenyünk mellett, melyben a Halkolbász Lovagrend és a Víz hal Ember Közhasznú Alapítvány nyújtott segítséget, a Maros Mix Kft.,a MAHAL,aMOHOSZis hozzájárult annak érdekében, hogy a lehető legsokoldalúbb eseményt hozhassuk létre karöltve.

Maros-Mix termékek használatát mutatta be Szarka Imre – feeder ranglistás versenyző - miközben mesélt a e horgászati stílus szépségeiről, technikáiról élvezetéről, míg a MOHOSZ jóvoltából két élőhalas akvárium kapott helyet üdülőnk belső teraszán valamintVarga György a legyező-, Nagy Gábor a pergető-, Kiss István pedig a műlegyes horgászat rejtelmeibe avatták be az érdeklődőket. A Balaton nagy- és utánozhatatlan mesélője, Matula bácsi is megtisztelte együttműködésével rendezvényünket és magával ragadta nem csak a kicsiket, hanem a nagyokat is kreatív, játékos tanaival.

A sokrétű zenés-táncos programok között Straub Dezső és a Vidám Színpadszínészei nevettették meg a közönséget.

2016.augusztus 20-ánBajai halasnapot tartottunk és az ország legfiatalabb halászléfőző mesterével, Horváth Bálinttal. Nálunk főzte meg Sobri–díjas, bajai halászlevét. Straub Dezső művész úr sem tudott ellenállni a csábításnak és ellátogatott hozzánk, hogy megízlelhesse eme csodálatos remekműt!A látványfőzés annyira jól sikerült, hogy nem csak aznap kellett még 2 bográccsal többet felrakni, másnap is rendkívül sok volt az érdeklődő.