Sokan VSz Üdülőként ismerik a Balaton-déli partgyöngyszemét, a 20 „Retro-lak”-os, 13 exkluzív szobás szálláshelyünket, melyet szoros együttműködéssel üzemeltetünk együtt az országos kiterjedésű Vasutasok Szakszervezetével.

Zamárdiban egyedülálló zárt partszakasszal rendelkezünk, mely több ízben adott már helyet házasságkötési ceremóniáknak, csapatépítő tréningeknek, családi és iskolai rendezvényeknek. A parton egy kellemes hangulatú kemencéd udvar és szalonnasütő és mellette egy láb-tengó pálya található- a mozgásra vágyók legnagyobb örömére.

Az üdülő felső szintjén található természetes megvilágítású és légkondicionált konferenciatermünk, mely 70-100 fő befogadására képes. Igény szerint kettéosztható, átrendezhető a rendezvény jellegének megfelelően, valamint modern prezentációs és technikai eszközökkel, 3D-s projektorral felszeret.

Belső éttermünkhöz 2 külső„Fröccs terasz” kapcsolódik, amely nem csak szálló vendégeinknek,hanem az arra sétáló megéhező és szomjazó betérők számárais nyitottak kapuik az idény minden napján. Kellemes alkoholos – és alkoholmentes frissítőkkel, ételekkel és akciókkal várunk mindenkit.

Hethland Zamárdi- járjon hozzánk minden évben úgy, mintha haza jönne