A nyári programok mellett sokszor kevesebb időnk jut a rendszeres testmozgásra, a kánikula pedig rendszerint nem hozza meg a kedvünket a futáshoz vagy edzőtermi spinninghez. Itt az ideje, hogy olyan sportokat is kipróbáljunk, amelyekről elsőre nem is gondolnánk, hogy felér egy edzéssel – így a testmozgás nem kötelesség, hanem örömteli időtöltés lesz. Legyünk akár a vízpart közelében vagy a hegyekben, minden lokációhoz találhatunk egy nekünk való sportot. Az alábbi összeállításban sorra veszünk öt kihagyhatatlan nyári aktivitást, mely az otthon megkezdett diétánk és/vagy mozgásformánk folytatása lehet. 

Röplabda a strandon, vízparton

A klasszikus röplabda nyári változatát szinte bárhol kipróbálhatjuk, hiszen manapság már kivétel nélkül minden strandon, sőt a Hethland Zamárdi Üdülő saját partszakaszán is  találsz röplabdahálót – így csak egy labdára és vállalkozó kedvű barátokra van szükséged a garantáltan jó hangulathoz.

Ha komolyan veszed a mozgást, egy meccs alatt akár kétszáz ugrást is elvégezhetsz úgy, hogy fel sem tűnik. A nagy hőségben mindig ügyelj a folyadékpótlásra, ebben természetesen a Ferde Fenyő Étterem személyzete is a segítségedre siet, ha pedig elfáradtál a röplabdázásban, irány a víz!