Gyerektábor, osztálykirándulás a Balaton partján

2020. november 26.

Gyerektábor, osztálykirándulás a Balaton partján

 

Zamárdiban a szabadstrand mellett található a saját partszakasszal rendelkező Hethland VSZ Üdülő. A nyaranta nyüzsgő kisváros sétáló utcája csak néhány perc sétára van, de a Hethland VSZ üdülő a nyugalom szigete. Minden adott táborok megszervezéséhez. A főépületben 2-3 ágyas komfort szobák, a Balaton partján többágyas Retro-lakok várják vendégeinket. Saját éttermünkben biztosítunk színvonalas étkezést, konferencia termeink zárt térben rendezett programokra alkalmasak, és mindezeken túl csapat és egyéni sportolásra is bőven van lehetőség. Áraink nem szabadultak el, a Hethland zamárdi üdülője megfizethető lesz 2021-ben is!

Vannak visszatérő táboraink, csak címszavakban többek között: jóga, horgász, szörf vagy edzőtábor, de ezúttal kimondottan a gyerektáborok szervezőinek szeretnénk felkelteni az érdeklődését. Gyermekeink a digitális oktatás és kultúra előretörése mellett elvesztik kapcsolatukat a természettel és a „kézzelfogható” dolgokkal. Egy jól megszervezett gyerektábor kiszakítja őket a napi rutinból, mozgásra, sportolásra ösztönöz, közelebbi kapcsolatot épít a természettel.

A Hehland VSZ Üdülő balatoni viszonylatban a kimondottan jól megközelíthető tábor helyszínek közé tartozik. Lehet érkezni vonattal, esetleg komppal és hajóval, lehet jönni autópályán. Zamárdi a budapesti látogatok kedvenc célállomása. Privát parkolónk lehetővé teszi, hogy vendégein