Íjászkodj és célozd meg szálláshelyedül a Hethland VSZ Üdülőt Zamárdiban…

íjászkodás Zamárdi szállás

…és ha már ott vagy, maradj nálunk a Majálisra is!

Idén tavasszal negyedik alkalommal szervezi meg a Magna Hungaria Íjász és Szabadidősport Egyesület a mostanra már hagyománnyá vált íjász versenyét, mely a páratlanul szép panorámával büszkélkedő Zamárdi városában kap helyet.

A 2023. április 29-re, a Zamárdi Kiserdőbe tervezett egész napos íjász esemény reggel a 8 órakor kezdődő regisztrációval indul, majd délután 16 órakor az eredményhirdetéssel zárul. A versenyzők több korosztályban indulhatnak, az egész kicsi gyermekektől kezdve a tiszteletreméltó kategóriába tartozó 50 év feletti felnőttekig, akik akár történelmi íjakkal, de hosszú és egyéb bot íjakkal, modern longbow-val, vadászreflex-szel is megmérettethetnek a szóban forgó versenyen.
További információk, tudnivalók erre a linkre kattintva érhetők el.

Szeretnéd ezt az eseményt összekötni a családoddal, barátaiddal töltendő hétvégével?

Miért is ne utaznál már pénteken Zamárdiba, hogy kellően kipihent legyél a szombat reggeli start idején és aztán miért is ne maradnál még egy-két napot, hogy madárcsicsergésre ébredhess egy, a Balatonra néző ablakból, mindezt a szeretteiddel, barátaiddal együtt megcsodálva? Mindemellett nem hagyunk éhesen, a Ferde Fenyő Étterem konyhája igazán ízletes ételekkel vár.

Foglalj szállást nálunk akár erre az amúgy is hosszú hétvégére, akár hosszabb kikapcsolódásra, mert a Balaton tavasszal is gyönyörű és hétfőn, május elsején további programok is várnak rád illetve rátok.

És hogy mi mindennel készülünk Nektek a Majálisra? Hamarosan eláruljuk.

Addig is nézz körül az oldalunkon és foglalj szállást nálunk, mert hosszú hétvége lévén hamar betelnek a helyeink:

Hethland VSZ Üdülő
www.hethland.hu

recepcio.hethland@gmail.com

+36 30 732 9563