Július 27-29. között újra izgalmas és különleges zenei, képzőművészeti, irodalmi és gasztronómiai programok lesznek Zamárdiban. A háromnapos esemény fő helyszínén idén is minden idők legfontosabb dalai szólalnak meg, élő legendák tolmácsolásában – adta hírül a szeretlekmagyarorszag.hu

A nyár kellős közepén, július 27-én másodszor indul el Zamárdiban a ZamJam fesztivál, amelynek kínálata mostanra sok-sok újdonsággal bővült. 20 helyszínen közel 100 programmal várja a látogatókat a teraszokon, utcákon és tereken, szárazföldön és vízben egyaránt.

A panorámás vízparti MOL színpadon élő legendák lépnek fel, több generáció legnagyobb slágereivel: az Earth Wind & Fire Exprereince, Demjén Ferenc, Fenyő Miklós és Szikora Róbert, a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal, a Budapest Bar és Bródy János.

Három napon át városszerte koncertek, irodalmi programok, kiállítások láthatók és hallhatók. Lesznek ingyenes jazz-koncertek, Aranyakkord és Járai Márk a kilátónál. A Besúgó című sorozatot a szereplőkkel együtt bemutató házibuli, Wannabe és Get Funky party, irodalmi beszélgetések, kertmozi, gitárosok a parton. De még Zámbó Jimmyt is megidézik Zamárdi szabadstrandján a MOL Nagyon Balaton butikfesztiválja keretében. Ahol a Balaton legjobbjait felvonultató gasztronómiai kínálat is várja a ZamJam vendégeit. Mostantól még több program megtalálható a ZamJam folyamatosan bővülő kínálatában.

Egymás után szerepelnek az élő legendák a ZamJam fő helyszínén, a vízparti MOL-színpadon. Kivétel nélkül olyan produkciók érkeznek, amelyek dalain generációk nőttek fel és amelyeket fröccsel a kézben a nyári naplementében hallgathatunk, a háttérben a Tihanyi Apátsággal.

Már napközben megtelik a város élettel, este pedig feledhetetlen koncertélmények és bulik várják a fesztiválozókat. A ZamJam valóban sok műfajú kínálattal várja a vendégeket a nyár egyik legforgalmasabb hétvégéjén Zamárdiban.

A színes kulturális kínálat mellett idén elindul a Staropramen Gasztrosétány, amely keretében a Balatoni Kör a régió legjobb éttermei közül vonultat fel jó néhányat. A programok nagy része ingyenesen látogatható, a legnagyobb koncertekre pedig kedvezményes áron kaphatók jegyek.

Szállás foglalás

Ha pedig már megvan a jegyed, de még nem tudod, hol fogsz enni-inni-aludni, akkor ne keresgélj tovább, mert a Hethland Zamárdi Üdülőben mindezt egy helyen megtalálod. Házias, ízletes falatokkkal, italok és koktélok széles kínálatával. Kényelmes modern és retro szobákkal várunk, ahol kipihenheted a koncertek utáni fáradalmakat.

Foglald le mielőbb a helyed illetve helyetek a recepcio.hethland@gmail.com email-címen illetve további információkkal is szívesen szokgálunk a +36 30 732 9563 telefonszámon.