INTERJÚ A MISEL ZADRAVEC CARP BAITSSEL

2021. május 13.

INTERJÚ MISEL ZADRAVEC CARP BAITSSEL

Kik vagytok, mesélj egy picit magatokról?!

A Misel Zadravec Carp Baits magyarországi képviselete vagyunk. Szlovéniából származik a cég és 28 éve van a piacon a tradicionális  európai gyártókör tagjaként. Középeurópai régióban olyan gyártókapacitással rendelkezünk, melyhez hasonló a környékünkön nincs, még Magyarországon sem. Beszállítunk többek között Ausztriába, Spanyolországba, Németországba, Magyarországra, Szlovákiába, Csehországba és Lengyelországba. Mivel mi gyártjuk a termékeinket, eredeti receptek alapján, nagyon jó minőséget tudunk előállítani megfizethető áron. Ha hiszitek ha nem a 2 napja kifogott 15 kilogrammos tükörpontyot a saját gyártású, mindössze 2000 forintos kagylós bojlinkkal fogtuk ki.

Mi a fő profilotok? Mit gyártotok?

Fő profilunk a bojlis horgászat, tehát bojlikat gyártunk, de mivel Magyarország horgászai között nem csak a bojlizás a kedvelt, gyártunk feederes horgászoknak is etetőanyagot. Mindemellett forgalmazunk csalikat, különböző horgászcikkeket.

Mióta horgásztok?

Bojlis módszerrel már 20 éve horgászunk a csapattal, magával a márkával pedig 10 éve foglalkozunk.

Miért választottátok a Balatont?

A Balaton sokunk szívébe belopta magát, az egyik kedvenchelyünk. Misel Zadraveccel – aki megjegyzem egy remek ember, barátom és üzlettársam is egyben – már körbe horgásztuk a Balatont, bejártuk minden pontját.
Pár évvel ezelőtt hallottunk olyan pletykákat, hogy a keleti medence üres, nincs benne hal, na már mi ennek hallatára a székhelyünket a Balaton legkeletibb csücskébe költöztettük, Balatonakarattyába. A mendemondákat meghazudtolva nagyon szép fogásokban volt részünk, éppen ezért is lett olyan jó híre végül Balatonakarattyának.
Hogy miért pont Zamárdi? Igazat megvallva a médiában keveset hallottam bojlizás szempontjából a Siófok-Zamárdi partszakaszról, mi erre természetesen kíváncsiak voltunk, ki akartuk próbálni magunkat ezen a szakaszon. Zavartalanul szerettünk volna horgászni és erre tökéletes választás volt a Hethland Üdülő.

Elégedett a Hethland Üdülővel?

Már kinéztük magunknak a Hethlandot régebben, pont amiatt mert horgászbarát. Jó barátom, Kiss Gábor – aki partnerem is egyben, a turai Gabi Csali horgászbolt tulajdonosa – ő volt aki feltette az i-re a pontot, mikor megkértem meséljen a helyről. A rendkívül pozitív elbeszélései alapján végül úti célunkként tűztük ki.
Jelenleg az üdülőben egy csapatépítő, évnyitó horgászaton veszünk részt, itt nyugodtan meg tudjuk beszélni a tennivalókat, versenyekkel kapcsolatos információkat egyeztetünk, megbeszéljük milyen vonalon tervezünk erősödni idén. Összekötve így a kellemest a hasznossal, termékeinket ezen csapatépítő horgászat keretein belül tesztelni is tudjuk.
Mint tudjuk a bojlis horgászat egy ízig vérig nomád horgászat, ezért ellátás szempontjából úgy érezzük mintha egy dubaji ötcsillagos üdülőben lennénk: kedves a személyzet, finom az étel, nem panaszkodunk semmire.
Az ittlétünkben mindkettőnk számára van közös érdek. A Balaton a turizmusra van centralizálva, tehát a szezon júniustól augusztusig tart, mi ezt szeretnénk kicsit megnyújtani. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy horgászcsapat nem ér fel egy teljes nyári turista csapattal, de mégis mi szeretnénk segíteni a jelenlétünkkel, hogy Zamárdiban több élet legyen a szezon kezdete előtt

Ajánlaná a Hethlandot másoknak?

Természetesen! A horgászoknak mindenképp, de a nyaralóknak is úgyszintén. Megjegyzem, mi most heten bojlizunk 14 bottal, tehát van helyünk, a két belépő is nagyon hasznos többek között a csónakjainkat is ki tudjuk kötni hozzájuk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen új ajánlatainkról és elsőként értesüljön különleges csomagjainkról!