INTERJÚ A MISEL ZADRAVEC CARP BAITSSEL

2021. május 13.

INTERJÚ MISEL ZADRAVEC CARP BAITSSEL

Kik vagytok, mesélj egy picit magatokról?!

A Misel Zadravec Carp Baits magyarországi képviselete vagyunk. Szlovéniából származik a cég és 28 éve van a piacon a tradicionális  európai gyártókör tagjaként. Középeurópai régióban olyan gyártókapacitással rendelkezünk, melyhez hasonló a környékünkön nincs, még Magyarországon sem. Beszállítunk többek között Ausztriába, Spanyolországba, Németországba, Magyarországra, Szlovákiába, Csehországba és Lengyelországba. Mivel mi gyártjuk a termékeinket, eredeti receptek alapján, nagyon jó minőséget tudunk előállítani megfizethető áron. Ha hiszitek ha nem a 2 napja kifogott 15 kilogrammos tükörpontyot a saját gyártású, mindössze 2000 forintos kagylós bojlinkkal fogtuk ki.

Mi a fő profilotok? Mit gyártotok?

Fő profilunk a bojlis horgászat, tehát bojlikat gyártunk, de mivel Magyarország horgászai között nem csak a bojlizás a kedvelt, gyártunk feederes horgászoknak is etetőanyagot. Mindemellett forgalmazunk csalikat, különböző horgászcikkeket.

Mióta horgásztok?

Bojlis módszerrel már 20 éve horgászunk a csapattal, magával a márkával pedig 10 éve foglalkozunk.

Miért választottátok a Balatont?

A Balaton sokunk szívébe belopta magát, az egyik kedvenchelyünk. Misel Zadraveccel – aki megjegyzem egy remek ember, barátom és üzlettársam is egyben – már körbe horgásztuk a Balatont, bejártuk minden pontját.
Pár évvel ezelőtt hallottunk olyan pletykákat, hogy a keleti medence üres, nincs benne hal, na már mi ennek hallatára a székhelyünket a Balaton legkeletibb csücskébe költöztettük, Balatonakarattyába. A mendemondákat meghazudtolva nagyon szép fogásokban volt részünk, éppen ezért is lett olyan jó híre végül Balatonakarattyának.
Hogy miért pont Zamárdi? Igazat meg