Interjú Bodor Józseffel a Bodor Baits csapatából!

2021. január 13.

Először vett részt ezen a versenyen?

Ez a harmadik IBCC-n való részvételem.

 

Örült a sorsolásnak, hogy a Balaton déli partján, Zamárdiban kell versenyeznie?

Örültünk, hogy a déli partra kerültünk. Eddig Zamárdiról nem sok mindent tudtunk. Érdeklődéssel telve érkeztünk meg az üdülőbe, igazi kihívást jelentett ez a helyszín.

 

Elégedett az elért helyezéssel?

Csapatom a szektor 3. helyezését érte el. Ezenfelül Kiss Gábor csapattársamnak sikerült megfognia a verseny 6. legnagyobb halát. A kapás másodfokú viharjelzésben érkezett, ezért a partról kellett kifárasztani a kapitális méretű 22.70 kg-os tőpontyot. Természetesen elégedettek vagyunk. Kihoztuk a helyből, amit tudtunk, de biztos rejt még további lehetőségeket is a hely.

 

Hogy tetszett a szállás? Elégedett voltak az üdülővel szolgáltatásaival és felszereltségével?

Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Kaptunk egy retro-lakot, amely teljes körűen fel volt szerelve, ágyakkal, hűtőszekrénnyel, saját fürdőszobával. Az üdülő az ide érkező vendégeket teljes mértékben kiszolgálja. A hely pihenésre és horgászatra egyaránt tökéletesen megfelel.

 

Eljönne-e ide versenyen kívül horgászni?

Természetesen nagyon szívesen visszajönnék akár hosszabb időre horgászni vagy esetleg nyaralni is.

 

Milyen tanácsot adna horgásztársaiknak, ha ide jönnek horgászni?

A Balaton évek óta egyre jobb és jobb. Ez elsősorban a Balatoni Halgazdálkodás Zrt.-nek és vezetőjének, Szári Zsoltnak köszönhető, akik évek óta egyre több munkát fordítanak a Balatonon történő horgászat fejlesztésére. Aki ide érkezik horgászni, elsősorban nagyon nagy türelemre lesz szüksége. Ki kell várni mire az etetés meghozza az eredményt. A meder 300 métertől kezd mélyülni 1,90 m-ről, 500 méteren már 3 m mély víz van. Az alja kemény, 10 cm iszap található. Kagylót nem igazán találtunk. Nekünk most 550 méterig engedélyezték a horgászatot, de a versenyen kívül 450 méter a behúzási távolság. Én úgy gondolom, hogy ha nem is sok hal van, de egy igazán jó frontos időben a baloldalról érkező szél segítségével szép, darabos halakat lehet fogni.​

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen új ajánlatainkról és elsőként értesüljön különleges csomagjainkról!

[mailpoet_form id=”1″]