Interjú Bodor Józseffel a Bodor Baits csapatából!

2021. január 13.

Először vett részt ezen a versenyen?

Ez a harmadik IBCC-n való részvételem.

 

Örült a sorsolásnak, hogy a Balaton déli partján, Zamárdiban kell versenyeznie?

Örültünk, hogy a déli partra kerültünk. Eddig Zamárdiról nem sok mindent tudtunk. Érdeklődéssel telve érkeztünk meg az üdülőbe, igazi kihívást jelentett ez a helyszín.

 

Elégedett az elért helyezéssel?

Csapatom a szektor 3. helyezését érte el. Ezenfelül Kiss Gábor csapattársamnak sikerült megfognia a verseny 6. legnagyobb halát. A kapás másodfokú viharjelzésben érkezett, ezért a partról kellett kifárasztani a kapitális méretű 22.70 kg-os tőpontyot. Természetesen elégedettek vagyunk. Kihoztuk a helyből, amit tudtunk, de biztos rejt még további lehetőségeket is a hely.

 

Hogy tetszett a szállás? Elégedett voltak az üdülővel szolgáltatásaival és felszereltségével?

Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Kaptunk egy apartmant, amely teljes körűen fel volt szerelve, ágyakkal, hűtőszekrénnyel, saját fürdőszobával. Az üdülő az ide érkező vendégeket teljes mértékben kiszolgálja. A hely pihenésre és horgászatra egyaránt tökéletesen megfelel.

 

Eljönne-e ide versenyen kívül horgászni?

Természetesen nagyon szívesen visszajönnék akár hosszabb időre horgászni vagy esetleg nyaralni is.

 

Milyen tanácsot adna horgásztársaiknak, ha ide jönnek horgászni?

A Balaton évek óta egyre jobb és jobb. Ez elsősorban a Balatoni Halgazdálkodás Zrt.-nek és vezetőjének, Szári Zsoltnak köszönhető, akik évek óta egyre több munkát fordítanak a Balatonon történő horgászat fejlesztésére. Aki ide érkezik horgászni, elsősorban nagyon nagy türelemre lesz szüksége. Ki kell várni mire az etetés meghozza az eredményt. A meder 300 métertől kezd mélyülni 1,90 m-ről, 500 méteren már 3 m mély víz van. Az alja kemény, 10 cm iszap található. Kagylót nem igazán találtunk. Nekünk most 550 méterig engedélyezték a horgászatot, de a versenyen kívül 450 méter a behúzási távolság. Én úgy gondolom, hogy ha nem is sok hal van, de egy igazán jó frontos időben a baloldalról érkező szél segítségével szép, darabos halakat lehet fogni.​

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen új ajánlatainkról és elsőként értesüljön különleges csomagjainkról!

A feliratkozással elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatónkat.