Kora őszi csapatépítő tréninget vagy konferenciát szervez? A Balaton-parti Hethland Üdülő kiváló helyszín lehet!

őszi csapatépítő

A Balaton minden évszakban meseszép és más-más arcát mutatja. Az ősz beköszöntével a part elcsendesedik, sokkal kevésbé zsúfolt és átadja a helyét a sárguló falevelektől színes avarnak. Aki nem látta még ebben az időszakban a Balatont, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia ide, Zamárdiba, aki pedig már tanúja volt az egészen biztosan szívesen visszatér, hogy megcsodálja újra meg újra.

A magyar tenger és környéke a látnivalókon túl számos olyan programot is kínál, mely remek alkalom lehet egy cég dolgozóinak arra, hogy csapatuk még jobban összekovácsolódjon. A munkahelytől távol, és kötetlenebbül együtt töltött idő és az előre kitalált, közösen megoldandó feladatok, próbatételek mind-mind segítik illetve erősítik azt az összhangot, mely a mindennapokban előforduló kihívások leküzdéséhez, gördülékeny megoldásához elengedhetetlenek.

Számos kisebb-nagyobb cég választotta már úticélul Zamárdit és a közvetlenül a Balaton-parton elhelyezkedő Hethland Üdülőt a kora őszi napokban is. A kényelmes szobák, a projektorral felszerelt konferenciatermünk, az akár teljes ellátással szolgáló éttermünk, sportolási lehetőségeink mind-mind a fenti célokat szolgálják. Nem beszélve a széles környékbeli programkínálatról is, melyek megszervezésében is szívesen segítséget nyújtunk, legyen az például a Zamárdi Kalandpark, a Zamárdi Paintball, szintén Zamárdiban a Kőhegyi Kilátó, a siófoki Víztorony, a szántódi rév, Tihanyi bencés Apátság, a siófoki Állatpark, a siófoki Kálmán Imre Emlékház, a siófoki Ásványmúzeum, a teljesség igénye nélkül.

Várjuk az Önök cégét is akár csapatépítő tréningre, akár konferenciára, továbbképzésre is 2023. augusztus 20. és 2023. szeptember 30. között, melynek résztvevőit érkezéskor választható, értékes meglepetés ajándékokkal fogadjuk majd.

Szállásfoglalás és további információk: