Nagyot szól majd idén is a Balaton Sound – Apropó, Te már foglaltál szállást?

Balaton Sound Hethland VSZ Üdülő szállás

Már a nyári fesztiválokon jár az eszed, esetleg már meg is van a jegyed Zamárdi legtutibb nemzetközi fesztiváljára, a Balaton Soundra? Esetleg még nem tudod, hogy hol lenne érdemes aludnod – már amikor épp nem bulizol? És persze, valamit enni is kell közben, mert kell az energia a fergeteges élményekhez. Nekünk van egy remek ötletünk arra, hogy hol foglalj szállást és közben azt is eláruljuk, kik hozzák majd el ebben az évben a fesztiválhangulatot a Balaton szíveként is emlegetett gyönyörű városba 2023. június 28. és július 1. között.

Gyorsan le is rántjuk a leplet, már ami a zenei kínálatot illeti. Olyan nagy nevek is olvashatók majd a plakátokon, mint Tiësto, Blasterjaxx, Regard, Alle Farben és Riton, Charlotte de Witte, Carl Cox, Joseph Capriati és Adam Beyer

„A Balaton Sound nemzetközi hírnevét jól mutatja, hogy idén a DJ Mag Top 100 listájáról csaknem húsz világsztár mondott igent a felkérésünkre” – idézte Filutás Annát, a fesztivál projektvezetőjét az MTI-hez eljuttatott közlemény.

Az elektronikus zenei műfajok széles skáláján túl az alternatív elektronikus zene képviselői is jelen lesznek a rendezvényen belül, ők a B my Lake nevével jelzett színpadokon adnak műsort. Csak néhány név erről a listáról: Charlotte de Witte, Enrico Sangiuliano, Carl Cox, Joseph Capriati, Artbat, Adam Beyer, valamint érkezik Gioli & Assia, Tinlicker és Satori is.

Új helyszínként épül majd fel a Dreher színpad, ahol a party brandek váltják egymást naponta, a house és tech house műfajra éhes közönség számára.

Azért ne felejtsük a korábban bejelentett előadókat sem, olyanokat, mint például Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, KSHMR, Dimension, Joel Corry, Kungs, az Ofenbach és a Vini Vici.

Valahol pedig ki kell pihenni a fáradalmakat…

Az iménti felsorolás pedig még korántsem teljes, és a koncertek sorát látva egyértelműen lesz mit kipihenni. Alkalomadtán az sem baj, ha az a szállás nincs túl messze a fesztivál helyszínétől. No és az esetleges alkoholfogyasztás utáni háborgó gyomrot is sikerül finom ételekkel megnyugtatni.

Mi pedig pont ezt kínáljuk Neked a Hethland VSZ Zamárdi Üdülőben. Felújított 2 és 3 ágyas standard szobáinkban vagy 3 ágyas Retro-lakjainkban nyugodtan kipihenheted a hosszúra nyúlt éjszakákat. A saját fürdőszobás, hűtővel és televízióval is felszerelt szobáinkban ingyenes wi-fi is elérhető. Így azonnal kiposztolhatod legjobb élményeidet és persze azt is, hogy milyen klassz helyen alszol. Ha megéhezel, az üdülőnkhöz tartozó Ferde Fenyő Étteremben finom, házias ízeket kóstolhatsz. Ezek a fogások igazi gyógyírként szolgálhatnak akkor is, ha előző este esetleg kevésbé voltál szomjas.

És ha csobbanni is kedvetek támad a barátokkal, akkor saját partszakaszunk erre ingyenes lehetőséget kínál.

Kell ennél jobb hely? Ugye, nem?

Ajánlatunk pedig a következő: foglalj nálunk szállást recepcio.hethland@gmail.com email-címen minimum 2 személyre, minimum 3 éjszakára 40.000 Ft/fő/éj áron. Mindez tartalmazza a reggelit és egy 10.000 Ft-os italcsomagot is.

Ha további kérdésed adódik, hívj bennünket bizalommal a +36 30 732 9563 telefonszámon.