Osztálykirándulás Zamárdiban a Hethland Üdülőben

2020. október 5.

Osztálykirándulás Zamárdiban a Hethland Üdülőben.

A Hethland Zamárdi üdülője remek szolgáltatásokkal és szálláslehetőséggel várja az osztálykirándulás résztvevőit.

Az elmúlt éveket követően, 2021-ben egyaránt nagyon sok szeretettel várja az osztálykiránduláson résztvevő diákokat és kísérőiket a Zamárdiban található, közvetlen partszakasszal rendelkező Hethland Üdülő.

Üdülőnk saját, zárt partszakasszal rendelkezik és 110 vendég befogadására alkalmas. Két fajta szálláslehetőség közül választhatnak a vendégeink.
A főépületben 6db 3 ágyas, valamint 6db 2 ágyas felújított emeleti komfortszoba várja az osztálykirándulás résztvevőit.
A hátsó udvar, -ami az osztálykirándulók szabadidős tevékenységének középpontjának számít- földszinti fekvésű Retro apartmanokkal várja a vendégeit. Itt 18db 3 ágyas apartman, valamint 2db 12 ágyas extra nagy apartman áll az osztálykirándulók rendelkezésére.

A Hethland Zamárdi üdülőben található a Ferdefenyő étterem, ami a fantasztikus magyar konyha ínycsiklandozó fogásai mellett grillel, halas, valamint a vegetáriánus ételkülönlegességekkel várja az osztálykiránduló csapatokat.
Lehetőség van a Hethland üdülő hátsó részén közösen sütögetni, vagy bográcsozni.

Hátsó óriási kertrészen számos szolgáltatás áll az osztálykiránduló diákok részére. Jó idő esetén a Balaton sekély vizével az osztálykiránduló gyerekek kedvelt célpontja. Ha mindez önmagában nem lenne elég, ezen felül számos kültéri játéklehetőség áll rendelkezésre. Ilyen a lábtenisz, röplabda, foci, ping-pong, tollas.

Osztálykirándulást szervez? Kérje egyedi árajánlatainkat.

Keressen bizalommal!
Török Éva Ágnes
📍HELYSZÍN : 8321 Zamárdi Kiss Ernő u.3
📞TELEFONSZÁM: +3630 732-9563
📧E-MAIL: zamardi@hethland.hu
Szálláshely Azonosító: UD19004296