Ötletláda

2021. június 10. | dia, Egyéb

Nekünk számít a véleménye ezért engedje meg hogy röviden elmondjam mi célt szolgál az “ötletláda”, és miért is fontos nekünk az Ön véleménye!

Bizonyára hallott már a Nálunk található konferenciateremről, de tévedhetek is. (Ezért itt egy kis emlékeztető:Kattintson ide a képek megtekintéséhez. )
Az ötletláda célja, hogy vendégeink igénye szerint alakítsuk üdülőnk teljes kínálatát, és hogy az emberek véleménye alapján javíthassunk/fejleszthessünk szolgáltatásaink színvonalán. Hiszen csak akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is elégedett üdülőnkkel.
Üdülőnk konferencia terme már sok-sok előadást látott ugyan, mi ezt a kínálatot most szeretnénk megspékelni általunk szervezett délutánokkal/estekkel, melyeken szólhat akár zene, felolvasóesteket szervezhetünk magyarországi költők, írók számára, „Self care” előadásokat tarthatunk, slam poetry-ket vagy standup-okat. Határ a csillagos ég és ebben az ÖN véleménye is számít. A nagy kérdés a következő: mi az amit az üdülőben programként szívesen kipróbálna, szívesen látna?

3 + 9 =

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen új ajánlatainkról és elsőként értesüljön különleges csomagjainkról!