Pihenj kora ősszel is nálunk, fotózz és nyerj egy parádés hosszú hétvégét a Hethland Zamárdi Üdülőbe!

pihenj és fotózz

Kedves visszatérő és leendő vendégeink!

A Balaton minden évszakban meseszép és más-más arcát mutatja. Az ősz beköszöntével a part elcsendesedik, sokkal kevésbé zsúfolt és átadja a helyét a sárguló falevelektől színes avarnak. Aki nem látta még ebben az időszakban a Balatont, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia ide, Zamárdiba, aki pedig már tanúja volt az egészen biztosan szívesen visszatér, hogy megcsodálja újra meg újra.

Fényképek nélkül pedig végképp nem térhetünk haza egy hosszabb-rövidebb balatoni kikapcsolódásról, éppen ezért egy újdonsággal rukkolunk elő: fotópályázatot indítunk!

Várjuk a kora őszi időszak (2023. augusztus 20-szeptember 30.) legjobb fotóit! Ha sikerült ezekben a napokban a közvetlenül a Balaton-parton elhelyezkedő Hethland Üdülőben töltött pihenésed alatt lencsevégre kapnod Zamárdi illetve a Balaton legszebb pillanatait, akkor ne habozz, küldd el nekünk a fodor.henriett@hethland.hu email-címre! Amennyiben Neked kedvez a szerencse, Tiéd lehet egy 2 főre szóló 2 éjszakás pihenés a Hethland Üdülőben, Zamárdiban, teljes ellátással, a 2024-es szezonban, szabadon választott időpontban!

Sorsolás: 2023. október 2.

A sorsolás eredményét honlapunkon és Facebook-oldalunkon is közzétesszük, a szerencsés nyertest e-mailben is értesítjük.

Szállásfoglalás és további információk:

 

Hajrá, fényképezésre fel!