Üdülőnkben a Soproni!

2020. július 8.

SOPRONI KLASSZIKUS

A Soproni Magyarország egyik legrégebbi, nagy múltra visszatekintő söre. A természetes összetevőknek és a szakértelemnek köszönhetően évek óta megbízható minőséget képvisel a lager kategóriájú sörök között. Kellemes, lágy ízének köszönhetően Magyarország egyik legnépszerűbb söre*, amely 100% magyar árpából készül.

SOPRONI ÓVATOS DUHAJ MÁLNA ALE

Az Óvatos Duhaj Málna Ale kiegyensúlyozott íze ötvözi a felsőerjesztésű, szűretlen sörök karakterességét, és a lédús málna gyümölcsös jegyeit. Különlegességét az adja, hogy a zamatos málna levét együtt érleljük az ale típusú sörrel.
Összetevők: víz, árpamaláta, fruktóz málnalé koncentrátumból (12.56%), almalé koncentrátumból (1%), savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, aroma, komlókivonat, élesztő.
Átlag energiatartalom: 100ml-ben: 227 kj/ 54.4kcal

SOPRONI ÓVATOS DUHAJ IPA

Az IPA (India Pale Ale) sörök az 1800-as évek óta dobogtatják meg a sörkedvelők szívét. Eredetileg azért készítették több komlóval és magas alkoholfokkal a kedvenc sörüket a hajóra szálló angolok, hogy megőrizzék a minőségét a hosszú tengeri úton az indiai gyarmatig.
A Soproni Óvatos Duhaj IPA felsőerjesztésű élesztővel készülő, szűretlen sör.
Íze – amely a szokásos világos sörökhöz képest virágosabb, gyümölcsösebb és gazdagabb – a különleges gyártási technológiának és készítéskor felhasznált Citra és Cascade komlóknak köszönhető. 100% magyar árpából készül, egyedi és izgalmas sör, amely pont annyira különleges, amennyire nekünk jólesik!
Legkedveltebb ale típusú sör Magyarországon.
Alkoholtartalma: 4,8%

SOPRONI ÓVATOS DUHAJ DÉMON

A barna sörök már évszázadok óta indítják be a sörkedvelők fantáziáját és ízlelőbimbóit, melyet legtöbbször a különleges müncheni malátának és a csábítóan kellemes, édeskés aromájuknak köszönhetnek.
A Démon esetében az utóbbiról a négyfajta maláta és a Saphír aromakomló, míg a hívogatóan mélybarna színéről a speciális karamellmaláta gondoskodik.
Alkoholtartalma: 5,2%