Újabb nevek a Balaton Soundon és a sornak még koránt sincs vége!

Balaton Sound újabb nevek

Három új nemzetközi név jelent meg a Balaton Soundra érkező fellépők listáján, pár nap múlva, április 4-én pedig tovább bővül a kínálat, ezúttal majd a magyar előadókkal. Természetesen erről is tájékoztatunk majd benneteket.

Az eddigiekről már korábban is hírt adtunk, ha még nem olvastad volna, ide kattintva megteheted. 

Szóval, 3 új fellépő került fel az eddigi több mint 200 fős listára, hogy még észbontóbb legyen az idei fesztivál. Ők pedig nem mások, mint Stella Bossi, NTO és Paula Tape!

Szeretnél ott lenni, hogy láthasd és hallhasd őket fellépni a több mint 200 fellépő között?

Ha még nem döntötted el, hogy hány fergeteges napot töltenél el a kedvenc előadóid zenéire bulizva, akkor ne késlekedj, vásárold meg a napijegyedet, a 3 napra szóló bérletedet vagy az akár teljes időtartamra szóló bérletedet.

Amennyiben ez megvan, bármelyiket is választottad, szállásra és harapnivalóra egészen biztosan szükséged lesz, lehetőség szerint a fesztivál helyszínétől nem messze, hiszen feltételezzük, hogy nem szeretnél egy kimerítő buli után sokat sétálni a szálláshelyig és másnap jól fog esni egy finom, tápláló reggeli is.

Mi pedig éppen ezt kínáljuk Neked

Felújított, 2 és 3 ágyas standard szobáinkban vagy 3 ágyas Retro-lakjainkban nyugodtan kipihenheted a hosszúra nyúlt éjszakákat. A saját fürdőszobás, hűtővel és televízióval is felszerelt szobáinkban ingyenes wi-fi is elérhető, így azonnal kiposztolhatod legjobb élményeidet és persze azt is, hogy milyen klassz helyen alszol. Ha megéhezel, az üdülőnkhöz tartozó Ferde Fenyő Étteremben finom, házias ízeket kóstolhatsz, melyek igazi gyógyírként szolgálhatnak akkor is, ha előző este esetleg kevésbé voltál szomjas.

És ha csobbanni is kedvetek támad a barátokkal, akkor saját partszakaszunk erre ingyenes lehetőséget kínál.

Kell ennél jobb hely? Ugye, nem?

Ajánlatunk pedig a következő: foglalj nálunk szállást recepcio.hethland@gmail.com email-címen minimum 2 személyre, minimum 3 éjszakára 40.000 Ft/fő/éj áron, mindez tartalmazza a reggelit és egy 10.000 Ft-os italcsomagot is.

Ha további kérdésed adódik, hívj bennünket bizalommal a +36 30 732 9563 telefonszámon.