Horgászat

Horgássz a Balatonon!

Akinek a horgászat sokat jelent az a Hethland Zamárdi VSZ Üdülő területén megtalálja, amit keresett!

Nagyszerű hangulat, óriási érdeklődés, izgalmas újdonságok várják a horgászokat.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényeink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Balatoni horgászrend

Az aktuális, Balatonon érvényes horgászrend a linkre kattintva letölthető.

Szerezd be felszerelésed!

Nem hoztál felszerelést, de szívesen horgásznál? Nincs gond, nálunk egész nyáron élvezheted kedvenc hobbisportodat. Kölcsönözhetsz, vagy akár saját horgászboltunkban meg is vásárolhatod a szükséges vagy hiányzó minőségi horgásztermékeket. Termékkínálatunban megtalálható továbbá naptej, gyerekeknek karúszó, úszógumi, vizipisztoly.

Sőt egy helyen közvetlenül horgászengedély, napijegy is beszerezhető.

V. Hethland Feeder Kupa

A hagyománnyá vált Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupának ötödik alkalommal ad helyet a déli part csodálatos gyöngyszeme, a leghosszabb szabad strand Zamárdiban. Technikai bázisunk a Zamárdi – Hethland Zamárdi VSZ Üdülő évről évre gondoskodik versenyünk ellátásáról és zavartalan működéséről.

A verseny időpontja: 2019. május 10-12.

VI. Hethland Feeder Kupa

A hagyománnyá vált Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupának hatodik alkalommal ad helyet a déli part csodálatos gyöngyszeme, a leghosszabb szabad strand Zamárdiban. Technikai bázisunk a Zamárdi – Hethland Zamárdi VSZ Üdülő évről évre gondoskodik versenyünk ellátásáról és zavartalan működéséről.

A verseny időpontja: 2021.05.07-05.09. volt.