Hotel Schönberghof & Enzinger

Modern stájer hotel

A Landhotel Schönberghof egy különleges látványt nyújt a Red Bull Ringre. Ezen modern stájer hotel a pálya északi oldalán helyezkedik el és 17 kétágyas szobával rendelkezik, melyek mindegyike 20 m2-es. A legtöbb szoba, pályára néző erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Egyik fénypontja a hatalmas 100 férőhelyes napozóterasz. Itt a vendégasztalok és a társalgóhelyek kellemes időtöltést nyújtanak.

A Schönberghof, közvetlenül a pálya mentén található különleges fekvése végett ideális helyszínt nyújt versenyprogramok rendezvényeinek lebonyolítására, ahol különféle “mindent magába foglaló” csomagokat kínál étellel, italokkal és különféle szolgáltatással.

 

Kilátás a Red Bull Ringre

A Landhotel Schönberghof gasztronómiai egységei egész nap bevetésre készek. Akár a Stüberl-ben, a kis hangulatos vendéglátó helyiségben, mely 20 fő befogadására alkalmas, vagy a 90 fős nagy éttermében, de akár a hatalmas napozóteraszon is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Red Bull Ringre és a Spielberg régióra. A gazdag reggeli étlapon kívül, a kínálatban megtalálhatók a stájer konyha klasszikusai is.

Kategória: Szálloda, kilátással a Red Bull Ringre
Kapacitás: 17 kétágyas szoba
Szoba mérete: 20 m2
Szobaárak: 75 eurótól / fő kétszemélyes foglalás esetén

Étterem nyitva tartása: 12:00 – 22:00 óra között szezonális pihenőnapok.

Így jutsz el hozzánk

Haladjon az S36-os Murtal gyorsforgalmi úton a Zeltweg-Ost/Spielberg leágazásig. Forduljon balra a Spielberger utcán a Red Bull Ring irányába és haladjon kb. 1,3 kilométert, amíg meg nem látja a Red Bull Ringet a jobb oldalon. Innentől kezdve egyszerűen csak kövesse a táblákat.

Foglald le még ma szállásod

Legyen részed egy exkluzív élményben. Amennyiben kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal.