Partneri szolgáltatások

Sétahajó, grillhajó

MAHART: hajózási szolgáltatások, sétahajó A program elkalauzolja Önt a Balaton-part menti látványosságok és emlékek között. Az emelkedett hangulatú naplementében hajózva, pezsgővel és üdítővel fűszerezzük meg az élményt. A sétahajózás során utasaink megcsodálhatják a Balatont és a part menti látnivalókat egyaránt.

Zamárdi kalandpark

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, 35000 négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

Paintball és lézerharc

Kültéri harc  csapatoknak: Szórakozz Zamárdi egyetlen paintball parkjában. Szereted a lövöldözős játékokat, szívesen éled bele
magad az akció filmekből ismert jelenetekbe, és mindezt még csak a virtuális világban, képernyőn láttad, vagy félsz a puskaropogástól, de szeretnéd legyőzni félelmeidet? Itt a lehetőség, hogy most kipróbáld magad a valóságban!

GreenRide Segway túrák

Vezetett túrák Zamárdi környékén: A Segway terepre termett, nem ismeri az akadályokat. Fű, sár, víz, vagy köves terep sem hátráltatja az utunkat, haladunk toronyiránt a kiszemelt célpontunk felé.

Csapatépítő segway túrák, felejthetetlen, tökéletes kikapcsolódás a munkatársaknak is! A segwaytúrázás ma már tudományosan bizonyítottan az egyik legjobb kikapcsolódási lehetőség, ezért a cégek és a vállalatok is hamar felismerték az új guruló alkalmatosság hasznosságát.