Esküvőszervezés

Romantikus esküvő a Balatonparton 

Eljött a Ti időtök.
Állomesküvő a Balaton partján. Közeleg a nagy napotok?  A nap, ami örökre egy csodálatos emlék marad a számotokra? Tartsátok ezt a különleges alkalmat egy varázslatos helyen közvetlenül a Balaton parton.

Hogyan?

étkeztetés

Biztosítani tudjuk az esküvőn résztvevők étkeztetését, igényszerinti étlap kiválasztásával. Tapasztalt szakácsok legfinomabb fogásait fogjuk Önökelé varázsolni.

Egyedi árajánlat

Minden kedves ügyfelünk részére a legkedvezőbb és a számára legjobb árajánlatot biztosítjuk igényeinek megfelelően így nem kell aggódnia a költségvetés miatt.

Elszállásolás

Messze van a vendégek lakhelye? Nálunk ez sem probléma, biztosítani tudjuk a vendégek elszállásolását ráadásul mindezt 100 méteres közelségben érhető el az étterem és a balatonpart mellett.

N

Festői környezet

Az étterem és a szállás rendelkezik egy privát partszakasszal is, ami esküvői képek készítéséhez is megfelelő. Na meg persze Zamárdi szépsége sem utolsó.

Parkolási lehetőség

A  parkolással sem lesznek problémák, hiszen nálunk tágas parkolórész várja az Önök és résztvevők érkezését. Valamint a megközelítésünk sem fog problémát jelenteni senki számára.

Odafigyelés és rugalmasság.

Igazodunk az Önök igényeihez, hiszen a mi célunk az hogy az esküvőjük a lehető legjobb értelemben felejthetetlen legyen. Bízza profikra a szervezést.