Gyermektábor

Gyermektábor szervezése

Üdülőnk remek lehetőséget nyújt gyerektáborok megszervezésére! Az évszakok szépsége új és új élményeket nyújt gyermekeink számára, gondoljunk csak többek között a nyári strandolásra vagy az őszi falevelek közti hempergésre. Várjuk a kikapcsolódni vágyó kis csapatokat felejthetetlen élményekkel, Zamárdiban.
A Hethland Zamárdi Üdülő nagy férőhely számával és kényelmes kialakításával tökéletes választás minden korosztálynak kisiskolástól egyetemistákig. Napi háromszori étkezés helyben biztosított és a vízpart közelségével  a strandolást sem kell külön megszervezni, elég kilépni az ajtón.

Mit nyújtunk?

étkeztetés

Játszani, és élvezni a tábort csak teli hassal lehet. Mi biztosítjuk ennek lehetőségét, has ne maradjon telitetlen és folytatódjon a móka. 

Egyedi árajánlat

Minden kedves ügyfelünk részére a legkedvezőbb és a számára legjobb árajánlatot biztosítjuk igényeinek megfelelően így nem kell aggódnia a költségvetés miatt.

Elszállásolás

Mint már említettük, nagy létszámú elszállásolásra van lehetőség, akár emeletes ágyak formájában is. 

N

Változatos tevékenységek

Nálunk lehetőség van többek között sportolásra, és esti sütögetésre is, valamint éttermünkben Pizza fogyasztásra is van lehetőség ha a sütögetés nem sikerülne jól. 

Privát partszakasz

Saját partszakaszunk áll az itt táborozók rendelkezésére. Így a táborozóknak nem kell szétszórodniuk egymástól.

Odafigyelés és rugalmasság.

Igazodunk az Önök igényeihez, hiszen a mi célunk az hogy itt töltött idejük a lehető legjobb értelemben felejthetetlen legyen.