Tartsd nálunk rendezvényed!

Üdülőnk közvetlen Balaton parti helyszínnel nem csak a munka, de a felhőtlen kikapcsolódás helyszíne is!

Változatos gasztronómiai kínálatunk mellett igény szerint programok szervezésével is hozzájárulhatunk a rendezvény sikeres kivitelezéséhez! Nálunk minden feltétel adott a rendezvények gördülékeny lebonyolításához: a konferencia terem, technikai eszközök, szállás, teljes ellátás, catering és rendezvény szervezés egyetlen szolgáltatás keretein belül!

Mi szól mellettünk?

Modern eszközök

A klimatizált és teljesen sötétíthető konferenciatermünkben biztosítjuk az előadáshoz szükséges teljes technikai eszközrendszert. Legyen szó a hangtechnikáról, mikrofonról, projektorról, elektromos vászonról, flip chartról, whiteboard tábláról, valamint korlátlan internet lehetőségről.

Egyedi árajánlat

 

Minden kedves Ügyfelünk részére -figyelembe véve egyedi igényeit- személyre szabott árajánlatot biztosítunk.

w

Tágas előadóterem

A Hethland Üdülő 2db különálló rendezvényteremmel rendelkezik, amelyek igény esetén egybenyithatóak. Így akár 80 ember is kényelmesen el tud férni a rendezvényen.

Szálláslehetőség & Étterem

Á la Carte étteremmel, illetve közvetlen balatoni partszakasszal rendelkező Hethland Üdülő egy remek választás azoknak az ügyfeleknek, akiknek a munka mellett a kikapcsolódás is fontos.

Kényelmes parkolási lehetőség

A Hethaland üdülő zárt, kamerával megfigyelt parkolórészén kényelmesen és díjmentesen tudnak parkolni az év minden egyes napján a konferencián résztvevő vendégeink.

Könnyű megközelíthetőség

A Hethland Üdülő és Konferencia központ Zamárdiban közvetlenül a Balaton parton a sétáló utcától 1 percre, egyből a szabad strand mellett helyezkedik el. Így a megközelítés nem okoz gondot.