XV. Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek 

XV. Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek (június 21-23., Szedd magad június 14-21.)!

Ébredjen a Tihanyi apátság látványára a Heathland üdülőben, majd tegyen egy kellemes túrát a Balaton túloldalára! Élvezze a délutáni programot, amikor a lemenő nap mély narancs színe és a virágba borult levendula ültetvény sötét lilája összekeveredik. A látványtól megborzong az ember, valamiféle különös nyugalom lengi át a lelkét. Ezt a fantasztikus érzést már csak Tihany egyedi atmoszférája múlhatja felül.

Élvezze a Zamárdi Heathland üdülő és Ferde Fenyő Étterem teraszáról a csaknem ezer éves bencés apátságot a párás ébredéskor, a tűző nap fényében és vacsoránál, amikor védelmező nagysága mellett lenyugszik a nap.

Minimum 2 éjszaka 1 éjszaka áráért!

2 éjszaka/2 fő ellátás nélkül 14.000Ft/emeleti szoba, 12.000Ft/földszinti apartman.
2 éjszaka/2 fő svédasztalos reggelivel 19.600Ft/emeleti szoba, 17.600Ft/földszinti apartman. A reggeli után grátisz presszó kávéval várjuk kedves vendégeinket.
2 éjszaka/2 fő félpanzióval és a vacsorához 1 pohár ital (sör, fröccs, limonádé) 26.000Ft/emeleti szoba, 24.000Ft/földszinti apartman.
2 éjszaka/2 fő teljes ellátás és a vacsorához 1 pohár ital (sör, fröccs, limonádé) 30.000Ft/emeleti szoba, 28.000Ft/földszinti apartman.

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák, a kiemelt időszakokra nem érvényesek.
A foglalás hosszabbítható a foglaltság függvényében, ugyanezen feltételekkel.

Foglald le szállásod még ma!

Legyen részed egy exkluzív élményben. Amennyiben kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal.