BOILIE HORGÁSZ SZÁLLÁSHELY

Kedves Horgásztársak!

 

A 2018. évtől a behúzós horgászok számára egy új lehetőség áll rendelkezésre a foglalható helyek tekintetében.  Ahhoz, hogy ezeket a kiváló lehetőségeket még hosszú éveken keresztül élvezni tudjuk, az alapvető horgászetikai szabályokat be kell tartanunk. Foglalásra a nyári fürdőszezonon belül is van lehetőség. Ezúton szeretnénk kérni Benneteket, hogy alaposan átgondolva adjátok le foglalásaitokat, mert a későn lemondott időpontok más horgászoktól vehetik el a lehetőséget. Emellett még kiemelkedően fontos a kulturált viselkedés, a horgászhely tisztán tartása és ilyen állapotban történő átadása, valamint az egyes helyek területhasználati szabályzatának betartása. A helyhez kapcsolódó információkat és szabályokat lentebb olvashatjátok.

Több éve már hogy sikeresen üzemel a Hethland VSZ Üdülő, amelynek partja rendkívül alkalmas a behúzós bojlis és feeder horgászatra. A nagy halak szerelmeseinek kimondottan ideális tavasszal, és ősszel amikor a felmelegedő és sekély vízben a méretesebb halak a part közelében tartózkodnak, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a nálunk horgászó IBCC versenyzők több éve igen szép számmal, és méretben fogtak halakat. Számos 15-25 kg közötti példányt is fektettek bölcsőbe. A térségben igen nagy a halsűrűség ezt a nálunk horgászók már rendszeresen tapasztalják. Csónakkal elérhető a TEMPLOMI-AKADÓ, a KÖRTEFAI-AKADÓ és a BAKACS- VAGY a ZAMÁRDI-AKADÓ a rabló hal szerelmeseinek.

A Hethland VSZ Üdülő partszakaszán négy különálló foglalható behúzós horgászhely található. A horgászhelyektől 20-30 méterre 3 férőhelyes (összkomfortos) retro-lakok találhatók hűtővel. Minden szobához jár törölköző, ágynemű. Igény szerint étkezésre is van lehetőség (teljes ellátás, félpanzió vagy akár külön reggeli, ebéd, vacsora). A szállás belső parkolóval rendelkezik, a ki-be pakolás egyszerűen megoldható. Mind a parkoló, mind a partszakasz éjszakai világítással felszerelt. Sátor felállítására is van lehetőség, a szobahasználat mellett. Gyönyörű, rendezett környezetben várja a behúzós horgászokat a fürdőszezonon kívül. Azok a horgászok, akik a kényelmet részesítik előnyben pihe-puha ágyból is kényelmesen elérhetik kapás esetén a bajszosokat.

Az Üdülő saját horgászbolttal rendelkezik itt minden megtalálható amire egy horgásznak szüksége van, többek között az elengedhetetlen horgászjegyet is megveheti. Amennyiben nagyobb csapat érkezik a közvetlen mellettünk lévő szabadstrandon is van lehetőség horgászatra a strandszezonon kívül.

A horgászhelytől 20-25 méterre kültéri fedett grill, mosogató, konyha, és kemence található. Lehetőség van bográcsozásra, és tűzrakásra is.

Igény szerint csónak bérlésre is lehetőség van.

A hely 80 méteres partszakasszal rendelkezik és 8 fő horgászatára nyújt kényelmes lehetőséget. Természetesen családtagokat, barátokat is hozhatnak magukkal a horgászok, mivel az Üdülő az ő számukra is teljes kényelemmel tud szolgálni.

 

Az alábbi oldalon is elérhetőek vagyunk, a megtekintéshez kattints az alábbi linkre:

https://boiliebalaton.hu/Privat-helyek-foglalasa/Hethland-Udulo-Zamardi