Üdülő

Üdülő

A Hethland Zamárdi Üdülő az ideális választás a párok, és a családok számára egyaránt! A városközponttól, a vasút- és buszállomástól 1 kilométerre található vízparti üdülő páratlan elhelyezkedésének köszönhetően minden korosztály részére komplex ellátást nyújt.

A Zamárdiban lévő üdülő két épületből áll, a főépületben 2-3 ágyas panorámás szobák találhatók saját fürdőszobával. A második emeleten található elegáns exkluzív superior szoba biztosítja vendégeink maximális kényelmét. Elosztásából kifolyólag családi lakosztályként is szolgálhat.

A másik részén, amely a parthoz közelebb esik, 20 darab retro-lak került kialakításra gyermekkorunk nyaralásainak hangulatában. Az üdülőkomplexum retro-lakjai egyre népszerűbbek a családok és fiatal csoportok körében, ezért kettő retro-lakban hat-hat darab emeletes ágy került elhelyezésre. Az üdülő célja, hogy minden korosztálynak kikapcsolódást biztosítson, elégedetten távozzanak üdülőnkből és a következő évben újra ide képzeljék el a nyaralásukat.

Üdülőnkhöz tartozó éttermünkben a magyar gasztronómia hagyományos ízei mellet a grill, és kemencés ételek kapnak szerepet. A teljes kikapcsolódás érdekében saját éttermünk egész nap folyamán várja szálló- és betérő vendégeinket. A Ferde Fenyő Étterem változatos ízeivel, minőségi ételeivel, és ízletes fogásaival kedvező áron minden igényt ki tud elégíteni.

Éttermünk étlapja a hagyományos magyar konyha ínycsiklandozó alkotásait ajánlja, melyek ízvilágát tökéletesen egészítik ki a környékbeli borvidékek borai. A házias ízek mellett kemencés, grill, halas és vegetáriánus különlegességeket is megkóstolhatnak vendégeink. Ételallergiás vendégeink részére speciális étrendet biztosítanunk.
A kertben van lehetőség önálló szabadtéri főzés-sütögetésre is (grillezés, bográcsozás, és szalonnasütés).

További tartalmakért, látogass el a Facebook oldalunkra: