IBCC Horgász Szálláshely HU

IBCC Horgász Szálláshely HU

IBCC Horgász Szálláshely HU: Naplemente
IBCC Horgász Szálláshely HU: Díjátadó

IBCC helyszín szállással

Foglalj szállást az Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa helyszínén kedvező áron, reggelivel, az IBCC központjának szomszédságában, előszezoni áron!

Ha a versenyre érkezel, de előtte néhány napot akklimatizálódással töltenél a magyar tenger partján, akkor tuti nálunk a helyed!

Tekintsd meg üdülőnket, az alábbi linken:

Akár behúzós horgászhelyet is tudsz foglalni nálunk – a versenyt megelőző napokra – hiszen az IBCC hivatalos versenyhelyszíne vagyunk, ahol a korábbi versenyeken több kapitális méretű pontyot is fogtak már.

Látogass el az IBCC hivatalos honlapjára:

Ennél tökéletesebb helyszínt a felkészülésre nem is találhatnál, ahol kipróbálhatod a jónak vélt taktikát és akár sátrad kényelmében, vagy vízparti szálláshelyeinken, retro-lakjainkban vagy emeleti szobáinkban töltheted napjaid közvetlenül a verseny előtt!

 

Van még egy nagyszerű ajánlatunk! 

 

Ha nem versenyzel, de szeretnéd saját szemeddel is látni, hogy mekkora pontyóriások élnek a Balatonban, és azt hogyan horgásznak a világ legjobbjai, akkor autóval vagy kerékpárral vedd a nyakadba a Balatont és keresd fel a legjobb csapatokat!

Napközbeni kalandozásod után este terített asztalnál várunk. Jó társaságban nézhetjük meg közösen a Fishing and Hunting élő közvetítését a verseny napi eseményeinek összefoglalójáról:

9990 Ft/fő/éj – svédasztalos reggelivel, minimum 2 éj foglalása esetén!!