Kötelező edzésnappal kezdték meg a horgászok a IX. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupát

Idén már a kilencedik alkalommal szerveztük meg Zamárdi végtelenbe nyúló partján a Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupát. A rendezvény szerdai, kihelyezett tanítási napját a csütörtöki regisztráció követte, szép lassan beérkezett minden jelentkező. A hat országból származó közel 100 horgász között minden esztendőben vannak szép számmal új bemutatkozók is, de még többen olyanok, akik évek óta hazajárnak a versenyre.

Nekik nem újdonság sem a helyszín, sem a programpontok, sem pedig az, hogy a megmérettetés hetében a pénteki nap a mindenki számára kötelezően érvényes edzésnap. Ez persze kiválóan alkalmas arra is, hogy a pecásaink felmérjék a terepet, a víz mélységétől kezdve az időjárási viszonyokig, és amikor már élesben megy a móka, a lehető legcélravezetőbb eszközeiket, trükkjeiket vessék be a verseny 1. és 2. napján.

És persze, ami még izgalmasabbá teszi az egészet, az a szektorok kisorsolása, hogy kinek hogyan kedvez a reggeli FCMS rendszerű szerencsekerék, mely mind az edzésnapon, mind a két forduló napján fordul egy jó nagyot.

De beszéljenek a képek, hiszen az edzésnapunkon is készültek remek fotók, nem is akármilyenek, íme egy remek fogás története:

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs