Nekünk a Balaton ősszel is a Riviéra

A nyári idegenforgalmi főszezon ugyan véget ért, de most is sokan látogatnak el a Balatonhoz – adta hírül a hirtv.hu. A települések ősszel is számos kulturális és gasztronómiai programot kínálnak a látogatóknak. A szállodákban pedig már most is nagy a foglaltság az őszi, és téli hónapokra is.

Balaton ősszel Riviéra

Sokan sétálnak a nyarat idéző időben Siófok közterein a hétköznapokban is. Szeptemberben a turisztikai szakemberek szerint felerősödik a német ajkú, valamint még mindig erős a cseh és lengyel turisták száma is. Emellett hétvégente megjelennek a magyar családok is. Az őszi Balatonhoz érkezőket is számos kikapcsolódási lehetőség várja.

Az októberi hosszú hétvégékre is tematikus programokkal készülnek a szakemberek. Az online felületeken és a Tourinform irodákban folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket.

A Hethland Zamárdi Üdülőben is bizonyos napokon teltház van, de vannak még szabad szobák, egészen október közepéig. A kényelmes elhelyezés mellett háziasan finom fogások várják a vendégeket a Ferde Fenyő Étteremben.

A szakemberek úgy látják, hogy a szállodák már a megszokott wellness szolgáltatásai, a kerékpárturizmus erősödése és a különböző gasztronómiai fesztiválok rengeteg embert vonzanak majd az őszi hónapokban is a Balatonhoz.

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs